Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Οι συνταγές μου Αποθηκεύστε τις συνταγές σας και μοιραστείτε τις εύκολα και με ασφάλεια
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

SOLU-KET MOUTH.WASH 1,6% (W/V) BOTTLEx150 ML

Ευρετήριο Αναφορές

Σκεύασμα - Πληροφορίες για τη χρήση

Εμπορική
SOLU-KET
Μορφή
Διάλυμα για στοματικές πλύσεις
Συγκέντρωση
16MG/ML

Ενδείξεις

Συμπτωματική ανακούφιση των ερεθιστικών και φλεγμονωδών καταστάσεων της στοματικής κοιλότητας για βραχύ χρονικό διάστημα.

Δοσολογία και τρόπος χορήγησης

Δοσολογία

Δύο πλύσεις ή γαργαρίσματα ημερησίως με 10 ml SOLU-KET 1,6% Διάλυμα για στοματικές πλύσεις, αραιωμένα στα 100 ml με νερό.

Τρόπος χορήγησης

Για να αφαιρέσετε το πώμα της φιάλης, πιέστε το προς τα κάτω ενώ το στρίβετε προς τα αριστερά (αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού). Γεμίστε το δοσιμετρικό καπάκι με 10 ml του SOLU-KET 1,6% Διάλυμα για στοματικές πλύσεις και αραιώστε με περίπου 100 ml νερό. Χρησιμοποιήστε το αραιωμένο διάλυμα για πλύσεις ή γαργαρίσματα.

Η ακούσια κατάποση του διαλύματος δεν έχει καμία βλαπτική επίδραση στον ασθενή, καθώς η ποσότητα που χρησιμοποιείται για πλύσεις ή γαργαρίσματα αντιστοιχεί στη συνιστώμενη δόση για θεραπεία μέσω της συστηματικής οδού (160 mg του μετά λυσίνης άλατος της κετοπροφαίνης).

Υπερδοσολογία - αντιμετώπιση

Δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις υπερδοσολογίας με διαλύματα που περιέχουν το μετά λυσίνης άλας της κετοπροφαίνης. Στην περίπτωση μη κατάλληλης χρήσης ή τυχαίας υπερδοσολογίας, πρέπει να λαμβάνονται τα γενικά θεραπευτικά μέσα που εφαρμόζονται στην υπερδοσολογία με μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Φύση και συστατικά του περιέκτη

Λευκή φιάλη από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE), που περιέχει 150 ml διαλύματος και είναι σφραγισμένη με πλαστικό καπάκι ασφαλείας, σφράγιση από πολυαιθυλένιο (ΡΕ) και δοσoμετρικό καπάκι από πολυπροπυλένιο (ΡΡ). ΒΤ x 1 BOTTLE x 150 ML.

Οδηγίες χρήσης, χειρισμού και απόρριψης

Για να αφαιρέσετε το πώμα της φιάλης, πιέστε το προς τα κάτω ενώ το στρίβετε προς τα αριστερά (αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού). Γεμίστε το δοσομετρικό καπάκι με 10 ml του SOLU-KET 1,6% Διάλυμα για στοματικές πλύσεις και αραιώστε με περίπου 100 ml νερό. Χρησιμοποιήστε το αραιωμένο διάλυμα για πλύσεις ή γαργάρες.

Κάθε αχρησιμοποίητο φαρμακευτικό προϊόν ή υπόλειμμα πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τις κατά τόπους ισχύουσες σχετικές διατάξεις.

Ιδιαίτερες προφυλάξεις για την φύλαξη του προϊόντος

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες συνθήκες φύλαξης.

Ημερομηνία λήξης

Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια.

Σχετικό SPC

SOLU-KET 1,6% Διάλυμα για στοματικές πλύσεις.

Το πηγαίο έγγραφο είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση ή μεταφόρτωση από τους συνδρομητές.

ΠΧΠ : SOLU-KET Διάλυμα για στοματικές πλύσεις

Χρήσιμα εργαλεία

Έλεγχος συγχορήγησης >

Μπορείτε να υποστηρίξετε τον Γαληνό στην αποστολή του να παρέχει δωρεάν έγκυρη πληροφόρηση για κάθε φάρμακο απενεργοποιώντας το Ad Blocker για αυτόν τον ιστότοπο.