Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Σχετικά με την Ergobyte

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η ενημέρωση των δεδομένων του Galinos.gr αποτελεί έργο της εταιρείας Ergobyte Πληροφορική Α.Ε., η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον κλάδο της ηλεκτρονικής υγείας από το 2007. Η εταιρεία κατασκευάζει και διαθέτει έτοιμες, ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού για την ελληνική αγορά. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εξυπηρετεί τις ανάγκες ιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, νοσοκομείων και κλινικών.

Πρόγραμμα ιατρείου Γαληνός Office

office.galinos.gr

Σύγχρονο λογισμικό για τη διαχείριση ιδιωτικού ιατρείου. Το Γαληνός Office περιλαμβάνει λειτουργίες για την τήρηση φακέλου υγείας, τον προγραμματισμό ραντεβού, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, την έκδοση αποδείξεων και πολλά ακόμα. Ως cloud υπηρεσία, το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία και χαμηλό κόστος, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων.

Πληροφοριακό σύστημα υγείας DataLife HIS

www.datalife.gr

Κάθετη λύση μηχανογράφησης για ιδιωτικές κλινικές κάθε ειδικότητας, κέντρα αποκατάστασης και νοσοκομεία. Το DataLife HIS αποτελεί το μοναδικό cloud ERP για την κλειστή περίθαλψη υγείας.

Οι λειτουργίες του προγράμματος χωρίζονται σε υποσυστήματα και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου, από την υποδοχή και τη νοσηλευτική, μέχρι το λογιστήριο και τη διοίκηση. Η γρήγορη ταχύτητα απόκρισης και το εύχρηστο περιβάλλον χρήσης εξασφαλίζουν τη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών άμεσα και χωρίς λάθη.

Η Ergobyte δίνει ιδιαίτερη έμφαση και έχει επενδύσει στην ακεραιότητα και ασφάλεια των δεδομένων που διαχειρίζεται. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013 για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών.

Παράλληλα με την εμπορική της δραστηριότητα, η Ergobyte συμμετέχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα. Μέσα από αυτές τις καινοτόμες δραστηριότητες στοχεύσει στη βελτίωση των προϊόντων της αλλά και στην ανάπτυξη νέων, τεχνολογικά προηγμένων λύσεων.

Ergobyte Πληροφορική A.E.
Ανάπτυξη Λογισμικού και Διαδικτυακών Εφαρμογών
Αριστοτέλους 21, 54624 Θεσσαλονίκη