Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Όροι χρήσης Galinos.gr

Αντικείμενο

Αντικείμενο του παρόντος κειμένου είναι ο καθορισμός των όρων υπό τους οποίους γίνεται η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται στο Galinos.gr.

Ορισμοί

Όροι Χρήσης
Τον παρόν κείμενο
Εταιρεία
Η εταιρεία με επωνυμία «Ergobyte Πληροφορική Ανώνυμη Εταρεία Ανάπτυξης Λογισμικού και Διαδικτυακών Εφαρμογών» και με έδρα τη Θεσσαλονίκη (οδός Αριστοτέλους 21).
Ιστότοπος
O διαδικτυακός τόπος www.galinos.gr, όπως παρέχεται από την Εταιρεία.
Υπηρεσία
Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρονται στον Ιστότοπο. Περιλαμβάνει όλες τις προσφερόμενες πληροφορίες σε μορφή κειμένου, εικόνων, βίντεο, συνημμένων αρχείων καθώς και τις ταξινομήσεις αυτών, τα εργαλεία, τις κωδικοποιήσεις και οτιδήποτε άλλο παρέχεται ή θα παρέχεται στο μέλλον μέσω του Ιστοτόπου.
Επισκέπτης
Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επισκέπτεται τον Ιστότοπο.
Στοιχεία Σύνδεσης
Το όνομα χρήστη και το συνθηματικό πρόσβασης, όπως παρέχονται από την Εταιρεία κατά την εγγραφή του Επισκέπτη, στοιχεία απαραίτητα για την ταυτοποίησή του ως Χρήστης.
Χρήστης
Ο Επισκέπτης εκείνος, ο οποίος έχει προβεί σε εγγραφή στον Ιστότοπο, και ταυτοποιείται με τα προσωπικά του Στοιχεία Σύνδεσης.
Συνδρομητής
Ο Χρήστης εκείνος, ο οποίος έχει προβεί σε αγορά συνδρομής, και κάνει χρήση της Υπηρεσίας εντός του χρονικού διαστήματος ισχύος της.
Επίπεδο Πρόσβασης
Ο χαρακτηρισμός του επισκέπτη του Ιστοτόπου, ανάλογα με το αν έχει ταυτοποιηθεί και έχει συνδρομή, σε Επισκέπτη, Χρήστη ή Συνδρομητή.
Εμπορική Πολιτική
Ο καθορισμός των ορίων πρόσβασης στην Υπηρεσία ανάλογα με το Επίπεδο Πρόσβασης, όπως δημοσιεύεται στον Ιστότοπο.

Ουσιώδη χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας

Η Υπηρεσία παρέχει μια εξειδικευμένη και πρωτοποριακή ηλεκτρονική βάση δεδομένων για το φάρμακο που δίνει τη δυνατότητα στον επιστήμονα της υγείας και στο κοινό να έχει άμεση πληροφόρηση για ζητήματα φαρμακοθεραπείας.

Ορισμένα τμήματα του περιεχομένου του Ιστοτόπου απαιτούν την ταυτοποίηση του Επισκέπτη ως Χρήστη ή Συνδρομητή, χρησιμοποιώντας προσωπικό όνομα και συνθηματικό. Τα Στοιχεία Σύνδεσης μπορούν να ληφθούν είτε πραγματοποιώντας δωρεάν εγγραφή ορισμένου χρονικού διαστήματος, είτε προχωρώντας στην αγορά συνδρομής. Οι Χρήστες και οι Συνδρομητές έχουν διαφορετικό επίπεδο πρόσβασης στην Υπηρεσία.

Η Εταιρεία, εάν και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι εμφανιζόμενες πληροφορίες στον Ιστότοπο να είναι ακριβείς και αληθείς, ουδεμία εγγύηση παρέχει για την πληρότητα και επικαιρότητα των παρεχόμενων στοιχείων, ούτε φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη ή ελλείψεις που οφείλονται στην πηγή αντλήσεως της πληροφορίας.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της Υπηρεσίας δεν αποτελούν και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ότι αποτελούν ιατρικές, φαρμακευτικές ή άλλου είδους συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε τέτοια σχέση μεταξύ της Εταιρείας και του χρήστη ή προτροπή προς επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Η Εταιρεία παρέχει ενημερωτικές υπηρεσίες και μόνο και σε καμία περίπτωση δεν παρακινεί στην αγορά ή/και στη χρήση συγκεκριμένου φαρμάκου, ουσίας, προϊόντος ή υπηρεσίας τρίτου. Οι Επισκέπτες, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες της Υπηρεσίας με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχόμενων πληροφοριών με τις πηγές καθώς και με ειδικευμένους συμβούλους (ιατρούς, φαρμακοποιούς κτλ.).

Οι απόψεις που εκφέρονται στον δικτυακό τόπο από στελέχη της Εταιρείας ή τρίτους είναι απολύτως προσωπικές και δεν έχουν κανένα χαρακτήρα προωθητικό, παρακινητικό, συμβουλευτικό ή άλλο. Αναφορές σε απόψεις, γνώμες, συνεντεύξεις, εμπορικές ή μη ενέργειες και προσφορές τρίτων γίνονται χωρίς καμία εγγύηση ορθότητας και δεν δεσμεύουν την Εταιρεία, αλλά αποκλειστικά τα πρόσωπα που τις εκφράζουν ή τις πραγματοποιούν.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε διαφορά δημιουργηθεί μεταξύ των Επισκεπτών και τρίτων, από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση, απαίτηση και ζημία θετική ή/και αποθετική κάθε είδους και φύσης, γνωστή ή/και άγνωστη, μελλοντική ή γεγενημένη, ακόμη και αν αυτή δεν μπορεί να προβλεφθεί ρητά, που τυχόν προκύψει σε κάθε περίπτωση με τέτοιου είδους διαφορά και από την εν γένει χρήση του Ιστοτόπου.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρεία ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους είναι αποκλειστικά σήματα της Εταιρείας ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον Ιστότοπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις επισκεπτών, χρηστών και συνδρομητών

Η επίσκεψη από τον Επισκέπτη στον Ιστότοπο και η χρήση της Υπηρεσίας αυτομάτως σηματοδοτεί την αποδοχή των Όρων Χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο Επισκέπτης οφείλει να μην κάνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση του Ιστοτόπου και να αποχωρήσει από αυτόν.

Η εγγραφή στην Υπηρεσία αυτομάτως σηματοδοτεί την αποδοχή των Όρων Χρήσης που διέπουν τους Χρήστες. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο Επισκέπτης οφείλει να μην προχωρήσει στην εγγραφή του. Κάθε όρος που διέπει τους Επισκέπτες, διέπει επίσης τους Χρήστες.

Η αγορά συνδρομής αυτομάτως σηματοδοτεί την αποδοχή των Όρων Χρήσης που διέπουν τους Συνδρομητές. Σε περίπτωση διαφωνίας του, ο Χρήστης οφείλει να μην προχωρήσει σε αγορά συνδρομής. Κάθε όρος που διέπει τους Χρήστες, διέπει επίσης και τους Συνδρομητές.

Κατά την εγγραφή του, ο Χρήστης συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Στον Χρήστη παρέχονται από την Εταρεία τα Στοιχεία Σύνδεσης. Η απόκτηση πρόσθετων δικαιωμάτων πρόσβασης στην Υπηρεσία προϋποθέτει την εισαγωγή των Στοιχείων Σύνδεσης από τον Χρήστη. Εξ αυτών των στοιχείων, το συνθηματικό πρόσβασης είναι αυστηρώς προσωπικό και εμπιστευτικό και δεν επιτρέπεται να κοινοποιείται ή/και να χρησιμοποιείται από τρίτα πρόσωπα πέραν του Χρήστη. Εάν η Εταιρεία διαπιστώσει ότι γίνεται τέτοια μη εξουσιοδοτημένη χρήση, δύναται να λάβει κάθε εύλογο μέτρο για την προστασία των δικαιωμάτων της (π.χ. αλλαγή κωδικών, διακοπή παροχής της Υπηρεσίας στον Χρήστη κ.ά.). Ο Χρήστης φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για τυχόν κλοπή, απώλεια ή για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαρροή ή αποκάλυψη του συνθηματικού του σε τρίτους, και υποχρεούται, στις περιπτώσεις αυτές, να αποκαθιστά κάθε θετική ή αποθετική ζημία της Εταιρείας. Ο Χρήστης οφείλει να ειδοποιεί την Εταιρεία αμέσως μόλις διαπιστώσει οποιασδήποτε μορφής παραβίαση ή χωρίς δικαίωμα χρήση των προσωπικών του κωδικών.

Ο Συνδρομητής έχει αυξημένη πρόσβαση στην Υπηρεσία για χρονικό διάστημα που ορίζεται κατά την τοποθέτηση και εξόφληση της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Δικαίωμα αυξημένης πρόσβασης στην Υπηρεσία έχουν μόνο οι Συνδρομητές που έχουν εξοφλήσει ολοσχερώς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και μόνο για το χρονικό διάστημα ισχύος της συνδρομής τους. Ο Συνδρομητής δεν έχει δικαίωμα να αναθέτει, να μεταφέρει, να δανείζει, να μισθώνει ή υπεκμισθώνει ή να πωλεί τη συνδρομή του στην Υπηρεσία.

Η πληρωμή του ποσού της συνδρομής γίνεται εφάπαξ, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας (κατόπιν υποδείξεως της τελευταίας), με χρήση πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal και άλλων παρόχων ηλεκτρονικών πληρωμών. Η ενεργοποίηση της πρόσβασης στην Υπηρεσία πραγματοποιείται μετά την ολοσχερή καταβολή του ποσού της συνδρομής.

Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης για τις ήδη ενεργοποιημένες συνδρομές που έχουν εξοφληθεί, που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια του Νόμου 2251/1994 - ΦΕΚ 191/Α/16-11-1994 για την Προστασία των καταναλωτών όπως συμπληρώθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013 - ΦΕΚ 2144/Β/30-8-2013 για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, αφού υπάγεται στις εξαιρέσεις του άρθρου 3ιβ παράγραφο (ιγ) του παραπάνω νόμου.

O Επισκέπτης δηλώνει στην Εταιρεία ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο νόμιμος εκπρόσωπος ενός ανηλίκου ή γονέας μπορεί να εγκρίνει τη χρήση της Υπηρεσίας και τη δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης από έναν ανήλικο, υπό τη συνεχή όμως επίβλεψη από ενήλικο και με την ανάληψη από ενήλικο όλων των ευθυνών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της Υπηρεσίας από ανήλικο.

Νόμιμη - αποδεκτή χρήση

Ο Επισκέπτης έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, ανάλογα με το Επίπεδο Πρόσβασής του, εντός των ορίων που καθορίζονται από την ισχύουσα Εμπορική Πολιτική.

Ο Επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία για νόμιμους προσωπικούς ή/και επαγγελματικούς σκοπούς, όχι όμως για σκοπούς εμπορικούς, παράνομους ή ανήθικους. Ειδικότερα, υπόσχεται και εγγυάται ότι δεν θα αναπαράγει ή τροποποιεί, ολικά, τμηματικά ή περιληπτικά ή υπό οποιαδήποτε άλλη διασκευή ή μορφή, τις πληροφορίες της Υπηρεσίας, προκειμένου να τις μεταβιβάσει ή να τις εκχωρήσει ή να τις διαθέσει, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, σε τρίτους, με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Ως τέτοιες ενέργειες ενδεικτικώς αναφέρονται η χρήση του συνόλου ή μέρους των πληροφοριών για την έκδοση βιβλίων ή άλλων εντύπων, για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου άλλων ηλεκτρονικών μέσων αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών όπως τράπεζες πληροφοριών, εφαρμογές λογισμικού κτλ. Κατ’ εξαίρεση, στις περιπτώσεις επιτρεπτής αξιοποίησης των παρεχόμενων πληροφοριών (δυνάμει του άρθρου 45Α του ν. 2121/1993), ο Επισκέπτης υποχρεούται να αναφέρει την πηγή άντλησης των πληροφοριών του και να μην αποκρύπτει ή τροποποιεί ή αφαιρεί με οποιοδήποτε τρόπο τα διακριτικά της πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας. Ο Επισκέπτης απαγορεύεται να παρεμβαίνει ο ίδιος ή να επιτρέπει σε τρίτους να παρεμβαίνουν, με οποιοδήποτε τρόπο, στη λειτουργία της Υπηρεσίας. Ο Επισκέπτης συμφωνεί ρητώς ότι σε περίπτωση παραβίασης αυτής της συμφωνίας ή εσφαλμένης χρήσης της Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να προκαλείται ζημία στην Εταιρεία, τους διαχειριστές, τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους της, οφείλει να τους αποζημιώσει πλήρως.

Εάν ο Επισκέπτης παραβιάσει αυτούς τους όρους ή η Εταιρεία πληροφορηθεί οποιαδήποτε άλλη παράνομη ή επιβλαβή χρήση της Υπηρεσίας από αυτόν, η τελευταία δικαιούται να προβεί μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση σε άμεση διακοπή του λογαριασμού του Xρήστη και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα κρίνει κατάλληλα, για την προστασία των έννομων συμφερόντων και δικαιωμάτων της.

Η Εταιρεία δύναται να χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένες διατάξεις για την επί εικοσιτετραώρου βάσεως παρακολούθηση της πρόσβασης στην Υπηρεσία και, όποτε δεν τηρούνται οι περιορισμοί των παραπάνω παραγράφων, την προσωρινή διακοπή αυτής. Οι κανόνες διακοπής δεν γίνονται γνωστοί στον Επισκέπτη.

Διαφημίσεις

Ο Ιστότοπος περιέχει διαφημίσεις, καθώς και προβολή άλλου υλικού με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των Επισκεπτών, ως και οιωνδήποτε τρίτων που ήθελε θεωρηθεί ότι θίγονται, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφημίσεων. Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στον Ιστότοπο (πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής εννόμων δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές και από τον μέσο συνετό πολίτη) και ως εκ τούτου δεν δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού αυτού υλικού.

Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη υπόκειται στους όρους των παρόντων όρων χρήσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε και περιγράφει ένα άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται κατά εγγραφή στην Υπηρεσία είναι τα ακόλουθα:

  • Στοιχεία ταυτότητας: Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Λοιπές πληροφορίες: Ταχυδρομική διεύθυνση, Επάγγελμα, Φορέας απασχόλησης

Η Εταιρεία συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των Επισκεπτών της χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο κάθε Χρήστη χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του Επισκέπτη όσον αφορά τη χρήση της Υπηρεσίας, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο Επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Ο Επισκέπτης μπορεί να ρυθμίσει τον φυλλομετρητή του (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Περιορισμός ευθύνης της Εταιρείας

Το περιεχόμενο του Ιστοτόπου διατίθεται «ως έχει» και η Εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό.

Η Εταιρεία, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο Επισκέπτης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ιστοτόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο Ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές ("servers") μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των Επισκεπτών παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο Επισκέπτης και σε καμία περίπτωση η Εταιρεία.

Δηλώνεται ρητώς ότι σε καμία περίπτωση η συνολική ευθύνη της Εταιρείας, των υπαλλήλων ή συνεργατών της, για οποιεσδήποτε ζημίες ή απώλειες είτε αναφέρονται στη σύμβαση είτε προέρχονται από αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της συνδρομής που έχει καταβάλει ο Συνδρομητής για τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τροποποιήσεις

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο του Ιστοτόπου ή την Υπηρεσία, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ιστοτόπου. Η χρήση της Υπηρεσίας, ακόμη και μετά από τυχόν αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Λήξη – διακοπή της Υπηρεσίας

H Εταιρεία δικαιούται, με την επιφύλαξη όλων των λοιπών δικαιωμάτων της, να διακόπτει, άμεσα και μονομερώς, την παροχή της Υπηρεσίας προσωρινώς ή οριστικώς, κατά την κρίση της, χωρίς να υπέχει καμία υποχρέωση έναντι του Επισκέπτη και χωρίς να υποχρεούται στην επιστροφή ποσών που έχουν ήδη καταβληθεί, σε περίπτωση που ο Επισκέπτης παραβιάζει τις διατάξεις: α) Όρων Χρήσης β) της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ή εφόσον η χρήση της Υπηρεσίας είναι παράνομη ή επιβλαβής καθ’ οιονδήποτε τρόπο προς στην Εταιρεία ή σε τρίτους.

Λοιποί όροι

Κάθε διάταξη της παρούσας σύμβασης αποτελεί ξεχωριστό όρο. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος εξ αυτών κηρυχθεί άκυρος ή για οποιοδήποτε λόγο ανίσχυρος, δεν επηρεάζονται οι λοιποί όροι, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. Σε περίπτωση που μία διάταξη κηρυχθεί άκυρη ή ανίσχυρη, η Εταιρεία δύναται να προβεί στην αντικατάσταση αυτής με μια έγκυρη διάταξη, η οποία να οδηγεί στο ίδιο οικονομικό αποτέλεσμα.

Για κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών που προκύπτει από την ερμηνεία ή την εκτέλεση αυτής της σύμβασης, ρητά συμφωνείται ότι εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια κατά τόπο τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.