Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Γαληνός Office Χρησιμοποιήστε δωρεάν το νέο cloud πρόγραμμα διαχείρισης κάθε σύγχρονου ιατρείου
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Αλλεργίες / Δυσανεξίες

Αναφορές

Εντοπισμός αλλεργιογόνων στα έκδοχα φαρμάκων

Ενημερωθείτε για την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων ή συμπτωμάτων δυσανεξίας από τη χρήση ενός ή περισσότερων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με βάση τα αδρανή συστατικά ή έκδοχα των φαρμάκων.

Αλλεργίες - Δυσανεξίες - Υπερευαισθησίες

Επιλέξτε έναν ή περισσότερους παράγοντες.

Φάρμακα

Αναζητήστε και επιλέξτε ένα ή περισσότερα σκευάσματα.

{{ medicine.name }}

{{ interaction.title }}


Ο μοναδικός κωδικός αναφοράς είναι: {{ uuid }}.

Βρήκατε τα αποτελέσματα χρήσιμα;

Αποποίηση ευθυνών : Έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Γαληνό είναι ακριβείς, ενημερωμένες και πλήρεις, αλλά δεν δίνεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, οι πληροφορίες των φαρμάκων που περιέχονται στο παρόν μπορεί να μην είναι έγκυρες μετά το πέρας του χρόνου που δίνονται και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως πηγή αναφοράς πέρα από την παρούσα ημερομηνία. Η πληροφόρηση της υπηρεσίας Γαληνός® δεν συνιστά προτροπή χορήγησης φαρμάκων, διάγνωση ή σύσταση θεραπείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στον «Γαληνό» είναι μια πηγή αναφοράς που έχει σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα, χωρίς να είναι υποκατάστατο, της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης, και τελικά της απόφασης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σχετικά με τη περίθαλψη των ασθενών. Η απουσία μιας προειδοποίησης για ένα δεδομένο συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τα φάρμακα του συνδυασμού είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για κάθε συγκεκριμένο ασθενή. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται για να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις, ή δυσμενείς επιπτώσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, ελέγξτε την αγωγή σας με το θεράποντα ιατρό, φαρμακοποιό ή νοσηλευτή σας. Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που χορηγείται με τη βοήθεια των πληροφοριών που η ίδια παρέχει.