Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Bifolac Restore 10 Caps

Ευρετήριο Αναφορές

Σκεύασμα - Γενικές πληροφορίες

Περιγραφή

Εμπορική ονομασία BIFOLAC RESTORE
Κάτοχος άδειας κυκλοφορίας Eifron Α.Ε.
Κατηγορία προϊόντος Συμπληρώματα διατροφής
Φαρμακοτεχνική μορφή Καψάκιο, σκληρό (CAP)
Συγκέντρωση 0.54MG/CAP (1) + 1.5MG/CAP (2) + 2.5MG/CAP (3) + 6MG/CAP (4) + 5MG/CAP (5) + 2MG/CAP (6) + 0.33MG/CAP (7) + 0.33MG/CAP (8) + 1MG/CAP (9) + 7MG/CAP (8) + 2.5MG/CAP (9)
Συσκευασία 1 BOX * 1 BLPK * 10 CAP
Οδοί χορήγησης Από του στόματος (ORAL)
Αριθμός δόσεων 10 CAP

Φωτογραφία σκευάσματος

5705675088760
Γραμμωτός κωδικός 5705675088760

• Γαληνός 26145

Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων μεταξύ ουσιών και νόσων

Προχωρήστε στον έλεγχο

Ενεργά συστατικά

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

QFC21096ON - LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

1PRR1V42V5 - LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

9601IVB87J - LACTICASEIBACILLUS RHAMNOSUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

SA940P2U00 - LACTICASEIBACILLUS CASEI

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

HU1W4L947H - LACTOBACILLUS DELBRUECKII BULGARICUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

F1A0PSN10V - LACTOCOCCUS LACTIS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

Τρόποι και περιορισμοί διάθεσης

Έχει δοθεί από τις αρμόδιες αρχές ο αριθμός γνωστοποίησης 91519 στις 27/12/2011.

Συσκευασία και συγκέντρωση

Το σκεύασμα παρουσιάζει τον εξής τρόπο συσκευασίας:

1 κυτία, που περιέχουν 1 φυσαλιδώδη πακέτα ανά 1 κυτία, που περιέχουν 10 καψάκιο ανά 1 φυσαλιδώδη πακέτα

Η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών αναλύεται ως εξής:

(1): 0,54 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (2): 1,5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (3): 2,5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (4): 6 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (5): 5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (6): 2 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (7): 0,33 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (8): 0,33 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (9): 1 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (8): 7 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο και (9): 2,5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 καψάκιο

Η συνολική ποσότητα δραστικών ουσιών ανά σκεύασμα είναι:

(1): 5,4 χιλιοστογραμμάρια και (2): 15 χιλιοστογραμμάρια και (3): 25 χιλιοστογραμμάρια και (4): 60 χιλιοστογραμμάρια και (5): 50 χιλιοστογραμμάρια και (6): 20 χιλιοστογραμμάρια και (7): 3,3 χιλιοστογραμμάρια και (8): 73,3 χιλιοστογραμμάρια και (9): 35 χιλιοστογραμμάρια

Κατάλογος εκδόχων

Περιγραφή Κωδικός UNII
Maize starch pregelatinized O8232NY3SJ STARCH, CORN
Alginic acid 8C3Z4148WZ ALGINIC ACID
Triethyl citrate 8Z96QXD6UM TRIETHYL CITRATE
Oligofructose (FOS) 6YSS42VSEV FRUCTOSE
Titanium dioxide 15FIX9V2JP TITANIUM DIOXIDE
Olive oil 6UYK2W1W1E OLIVE OIL
Maize starch O8232NY3SJ STARCH, CORN
Shellac 46N107B71O SHELLAC
Locust bean gum V4716MY704 LOCUST BEAN GUM
Gellan gum 7593U09I4D GELLAN GUM (LOW ACYL)
Magnesium stearate 70097M6I30 MAGNESIUM STEARATE
Hypromellose 3NXW29V3WO HYPROMELLOSE, UNSPECIFIED
Μπορείτε να υποστηρίξετε τον Γαληνό στην αποστολή του να παρέχει δωρεάν έγκυρη πληροφόρηση για κάθε φάρμακο απενεργοποιώντας το Ad Blocker για αυτόν τον ιστότοπο.