Facebook Twitter
Εικονίδιο αναζήτησης
Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του galinos.gr για έναν μήνα
Γαληνός Office Χρησιμοποιήστε δωρεάν το νέο cloud πρόγραμμα διαχείρισης κάθε σύγχρονου ιατρείου
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Πρόγραμμα συνδρομητών Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Γαληνός Mobile Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και απολαύστε τις υπηρεσίες του galinos.gr σε κινητό ή tablet
Γνωρίζατε οτι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα
Λογότυπο Γαληνού
 

Bifolac Restore 10 Caps

Ευρετήριο Αναφορές

Σκεύασμα - Γενικές πληροφορίες

Περιγραφή

Εμπορική ονομασία :
Υπεύθυνος κυκλοφορίας :
Κατηγορία προϊόντος :
Συμπλήρωμα διατροφής
Φαρμακοτεχνική μορφή :
CAP Κάψουλα σκληρή
Συγκέντρωση :
0.54MG/CAP (1) + 1.5MG/CAP (2) + 2.5MG/CAP (3) + 6MG/CAP (4) + 5MG/CAP (5) + 2MG/CAP (6) + 0.33MG/CAP (7) + 0.33MG/CAP (8) + 1MG/CAP (9) + 7MG/CAP (8) + 2.5MG/CAP (9)
Συσκευασία :
1 BOX * 1 BLPK * 10 CAP
Οδοί χορήγησης :
ORAL Από του στόματος
Αριθμός δόσεων :
10 CAP

Ενεργά συστατικά

1 Bifidobacterium bifidum

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

2 Bifidobacterium lactis

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

3 Bifidobacterium longum
831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

4 Lactobacillus plantarum
QFC21096ON - LACTOBACILLUS PLANTARUM

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

5 Lactobacillus acidophilus
1PRR1V42V5 - LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

6 Lactobacillus rhamnosus
9601IVB87J - LACTOBACILLUS RHAMNOSUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

7 Lactobacillus salivarius

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

8 Lactobacillus casei
SA940P2U00 - LACTOBACILLUS CASEI

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

9 Lactobacillus bulgaricus
HU1W4L947H - LACTOBACILLUS DELBRUECKII BULGARICUS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

10 Lactococcus lactis
F1A0PSN10V - LACTOCOCCUS LACTIS

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

11 Streptococcus thermophilus

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.

Τρόποι και περιορισμοί διάθεσης

Προϊόν του οποίου η κυκλοφορία γίνεται με βάση τη νομοθεσία περί συμπληρωμάτων διατροφής. Έχει δοθεί από τις αρμόδιες αρχές ο αριθμός γνωστοποίησης 91519 στις 27/12/2011.

Συσκευασία και συγκέντρωση

Το σκεύασμα παρουσιάζει τον εξής τρόπο συσκευασίας:

1.0 [p:BOX], που περιέχουν 1.0 [p:BLPK] ανά 1.0 [p:BOX], που περιέχουν 10.0 [d:CAP] ανά 1.0 [p:BLPK]

Η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών αναλύεται ως εξής:

0.54 mg{substance'1} ανά 1.0 [d:CAP] συν 1.5 mg{substance'2} ανά 1.0 [d:CAP] συν 2.5 mg{substance'3} ανά 1.0 [d:CAP] συν 6.0 mg{substance'4} ανά 1.0 [d:CAP] συν 5.0 mg{substance'5} ανά 1.0 [d:CAP] συν 2.0 mg{substance'6} ανά 1.0 [d:CAP] συν 0.33 mg{substance'7} ανά 1.0 [d:CAP] συν 0.33 mg{substance'8} ανά 1.0 [d:CAP] συν 1.0 mg{substance'9} ανά 1.0 [d:CAP] συν 7.0 mg{substance'8} ανά 1.0 [d:CAP] συν 2.5 mg{substance'9} ανά 1.0 [d:CAP]

Η συνολική ποσότητα δραστικών ουσιών ανά σκεύασμα είναι:

5.4 mg{substance'1} συν 15.0 mg{substance'2} συν 25.0 mg{substance'3} συν 60.0 mg{substance'4} συν 50.0 mg{substance'5} συν 20.0 mg{substance'6} συν 3.3000000000000003 mg{substance'7} συν 73.3 mg{substance'8} συν 35.0 mg{substance'9}

Κατάλογος εκδόχων

Περιγραφή
Κωδικός UNII
Maize starch pregelatinized
O8232NY3SJ STARCH, CORN
Alginic acid
8C3Z4148WZ ALGINIC ACID
Triethyl citrate
8Z96QXD6UM TRIETHYL CITRATE
Oligofructose (FOS)
6YSS42VSEV FRUCTOSE
Titanium dioxide
15FIX9V2JP TITANIUM DIOXIDE
Olive oil
6UYK2W1W1E OLIVE OIL
Maize starch
O8232NY3SJ STARCH, CORN
Shellac
46N107B71O SHELLAC
Locust bean gum
V4716MY704 LOCUST BEAN GUM
Gellan gum
7593U09I4D GELLAN GUM (LOW ACYL)
Magnesium stearate
70097M6I30 MAGNESIUM STEARATE
Hypromellose
3NXW29V3WO HYPROMELLOSE, UNSPECIFIED
© Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και αναδιανομή. Το έργο επεξεργασίας των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ergobyte και προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.