Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Forever Vitolize Women's Vitality 120 Tabs

Ευρετήριο Αναφορές

Σκεύασμα - Γενικές πληροφορίες

Περιγραφή

Εμπορική ονομασία FOREVER VITOLIZE WOMEN'S VITALITY
Κάτοχος άδειας κυκλοφορίας Forever Living Ε.Π.Ε.
Κατηγορία προϊόντος Συμπληρώματα διατροφής
Φαρμακοτεχνική μορφή Δισκίο (TAB)
Συγκέντρωση 20MG/TAB (1) + 2.5MG/TAB (2) + 5.5MG/TAB (3) + 0.35MG/TAB (4) + 50UG/TAB (5) + 0.6UG/TAB (6) + 30MG/TAB (7) + 1.25MG/TAB (8) + 15MG/TAB (9)
Συσκευασία 1 BOX * 1 VIAL * 120 TAB
Οδοί χορήγησης Από του στόματος (ORAL)
Αριθμός δόσεων 120 TAB
Λοιπές πληροφορίες

Περιέχει μείγμα φρούτων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, βότανα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Κάθε δισκίο περιέχει μείγμα (σκόνη) 143.75mg από φρούτα Cranberry (Vaccinium macrocarpon), μήλο (Malus domestica), άνθη πασσιφλόρας Passiflora incarnata), φρούτα σκισάνδρας (Schisandra chinensis).

• Γαληνός 23433

Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων μεταξύ ουσιών και νόσων

Προχωρήστε στον έλεγχο

Ενεργά συστατικά

PQ6CK8PD0R - ASCORBIC ACID

Το ασκορβικό οξύ είναι απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Το ασκορβικό οξύ έχει ισχυρή αναγωγική δράση. Ο μεταβολικός ρόλος του ασκορβικού οξέος είναι πολυδιάστατος. Στο έντερο ευνοεί την απορρόφηση του μη συνδεμένου με την αίμη σιδήρου.

9VU1KI44GP - VITAMIN D

Η χοληκαλσιφερόλη (D3) σχηματίζεται στο δέρμα με την έκθεση στο υπεριώδες (UV) φως και μετατρέπεται στη βιολογικά ενεργή μορφή της, 1,25-διυδροξυ-χοληκαλσιφερόλη, σε δύο στάδια υδροξυλίωσης, πρώτα στο ήπαρ (θέση 25) και κατόπιν στο νεφρικό ιστό (θέση 1). Μαζί με την παραθορμόνη και την καλσιτονίνη, η 1,25-διυδροξυ-χοληκαλσιφερόλη έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ρύθμιση του μεταβολισμού του ασβεστίου και του φωσφόρου.

N9PR3490H9 - .ALPHA.-TOCOPHEROL, D-

H βιταμίνη E (vitamin E) δρα ως βιολογικό αντιοξειδωτικό προλαμβάνοντας την αυτόματη οξείδωση πολυακόρεστων ενώσεων προς επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες καθώς και στη δημιουργία καρκινογόνων νιτροζαμινών. Η βιταμίνη Ε διατηρεί τη σταθερότητα των βιολογικών μεμβρανών προφυλάσσοντας τες από την υπεροξείδωση, συντηρεί την ακεραιότητα των τοιχωμάτων των ερυθρών αιμοσφαιρίων και τα προστατεύει από αιμόλυση.

68Y4CF58BV - PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE

Η πυριδοξίνη (Pyridoxine) λειτουργεί ως συνένζυμο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Πιο συγκεκριμένα, κατά το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, συμμετέχει στην αποκαρβοξυλίωση των αμινοξέων, τη μετατροπή της τρυπτοφάνης σε νιασίνη ή σεροτονίνη και στην απαμίνωση και θείωση των αμινοξέων.

935E97BOY8 - FOLIC ACID

Το φυλλικό οξύ (folic acid) είναι απαραίτητο δια την σύνθεση του DNA και λειτουργία του πυρήνος των κυττάρων. Έλλειψη φυλλικού οξέως έχει σαν αποτέλεσμα την μη ταυτόχρονο ωρίμανση και λειτουργία του πυρήνος σε σύγκριση με την σύνθεση του DNA και της πρωτεΐνης του κυτταροπλάσματος.

P6YC3EG204 - CYANOCOBALAMIN

Η υδροξυκοβαλαμίνη (hydroxocobalamin) χρησιμοποιείται στη θεραπεία και πρόληψη της ανεπάρκειας βιταμίνης Β12. Για τους ενήλικες, η καθημερινή απαίτηση της βιταμίνης Β12 είναι πιθανώς περίπου 1 έως 2 μικρογραμμάρια και αυτή η ποσότητα υπάρχει στις περισσότερες κανονικές δίαιτες. Ωστόσο, η βιταμίνη Β12 εμφανίζεται μόνο σε ζωικά προϊόντα και όχι σε λαχανικά και ως εκ τούτου οι αυστηρές χορτοφαγικές ή βιγανικές δίαιτες που αποκλείουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να παρέχουν ανεπαρκή ποσότητα, αν και η ανεπάρκεια μπορεί να μην είναι εμφανής εδώ και πολλά χρόνια.

H0G9379FGK - CALCIUM CARBONATE

Το ασβέστιο (calcium) διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στη φυσιολογία και τη βιοχημεία των οργανισμών και του κυττάρου. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα μονοπάτια μεταγωγής σήματος, όπου ενεργεί ως ένα δεύτερο αγγελιοφόρο, στην απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών από τους νευρώνες, στη συρρίκνωση όλων των τύπων μυϊκών κυττάρων, και τη γονιμοποίηση. Πολλά ένζυμα απαιτούν ιόντα ασβεστίου ως συμπαράγοντες. Το εξωκυτταρικό ασβέστιο είναι επίσης σημαντικό για τη διατήρηση της διαφοράς δυναμικού σε όλη την ευερέθιστη κυτταρικη μεμβράνη καθώς και στην κατάλληλη διαμόρφωση των οστών.

SFW1D987QV - FERROUS BISGLYCINATE

Ο σακχαρούχος σίδηρος αποτελείται από έναν πολυπυρηνικό πυρήνα υδροξειδίου του τρισθενούς σιδήρου που περιβάλλεται από έναν μεγάλο αριθμό μη ομοιοπολικά συνδεδεμένων μορίων σακχαρόζης. Ο πυρήνας πολυπυρηνικού σιδήρου έχει δομή παρόμοια με εκείνη του πυρήνα της φυσιολογικής πρωτεΐνης αποθήκευσης του σιδήρου, της φερριτίνης. Το σύμπλοκο είναι σχεδιασμένο να παρέχει, με ελεγχόμενο τρόπο, χρησιμοποιήσιμο σίδηρο για τις πρωτεΐνες μεταφοράς και αποθήκευσης σιδήρου στον οργανισμό (δηλαδή, την τρανσφερρίνη και τη φερριτίνη αντίστοιχα).

I38ZP9992A - MAGNESIUM

Το οξείδιο του μαγνησίου (magnesium oxide), ή μαγνησία, είναι μια εμπειρική φόρμουλα του οξείδιο του μαγνησίου και αποτελείται από ένα πλέγμα ιόντων Mg2 + και ιόντων O2− που συγκρατούνται μαζί με ιοντική σύνδεση. Το κατιόν είναι συμπαράγοντας όλων των ενζύμων τα οποία συμμετέχουν στη μεταφορά του φωσφόρου και παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη νευροχημική διαβίβαση και στη ρύθμιση της μυϊκής διέγερσης.

Τρόποι και περιορισμοί διάθεσης

Έχει δοθεί από τις αρμόδιες αρχές ο αριθμός γνωστοποίησης 72581 στις 11/10/2012.

Συσκευασία και συγκέντρωση

Το σκεύασμα παρουσιάζει τον εξής τρόπο συσκευασίας:

1 κυτία, που περιέχουν 1 φιαλίδια ανά 1 κυτία, που περιέχουν 120 δισκίο ανά 1 φιαλίδια

Η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών αναλύεται ως εξής:

(1): 20 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (2): 2,5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (3): 5,5 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (4): 0,35 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (5): 50 μικρογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (6): 0,6 μικρογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (7): 30 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (8): 1,25 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο και (9): 15 χιλιοστογραμμάρια ανά 1 δισκίο

Η συνολική ποσότητα δραστικών ουσιών ανά σκεύασμα είναι:

(1): 2.400 χιλιοστογραμμάρια και (2): 300 χιλιοστογραμμάρια και (3): 660 χιλιοστογραμμάρια και (4): 42 χιλιοστογραμμάρια και (5): 6.000 μικρογραμμάρια και (6): 72 μικρογραμμάρια και (7): 3.600 χιλιοστογραμμάρια και (8): 150 χιλιοστογραμμάρια και (9): 1.800 χιλιοστογραμμάρια

Κατάλογος εκδόχων

Περιγραφή Κωδικός UNII
Στεατικό μαγνήσιο 70097M6I30 MAGNESIUM STEARATE
Yδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη 3NXW29V3WO HYPROMELLOSE, UNSPECIFIED
Δεξτρόζη IY9XDZ35W2 DEXTROSE, UNSPECIFIED FORM
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη OP1R32D61U MICROCRYSTALLINE CELLULOSE
Νατριούχος διασταυρούμενη καρμελλόζη M28OL1HH48 CROSCARMELLOSE SODIUM
Διοξείδιο του πυριτίου 15FIX9V2JP TITANIUM DIOXIDE
Δεξτρίνη 2NX48Z0A9G ICODEXTRIN
Νατριούχος καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη K679OBS311 CARBOXYMETHYLCELLULOSE SODIUM, UNSPECIFIED
Τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας C9H2L21V7U MEDIUM-CHAIN TRIGLYCERIDES
Κιτρικό νάτριο 1Q73Q2JULR SODIUM CITRATE, UNSPECIFIED FORM
Στεατικό οξύ 4ELV7Z65AP STEARIC ACID
Μπορείτε να υποστηρίξετε τον Γαληνό στην αποστολή του να παρέχει δωρεάν έγκυρη πληροφόρηση για κάθε φάρμακο απενεργοποιώντας το Ad Blocker για αυτόν τον ιστότοπο.