Σύντομη περιγραφή
Προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής. Κάθε εντεροδιαλυτή κάψουλα περιέχει 50 δισεκατομμύρια μονάδες σχηματισμού αποικιών από δέκα κλινικά αποδεδειγμένα στελέχη προβιοτικών.
Ενεργά συστατικά
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων.
Φωτογραφία ενδεικτικού σκευάσματος
Υπεύθυνος κυκλοφορίας
Adelco Χρωματουργεία Αθηνών Α.Ε. - Πειραιώς 37, 183 46 Μοσχάτο, GR
Φαρμακευτικά σκευάσματα
Κάψουλα
Κωδικός | Όνομα | Κ | Ν.Τ. | Χ.Τ. | Λ.Τ. | Κάτοχος άδειας |
---|---|---|---|---|---|---|
New Roots Probiotic Urgency 22 Caps | Adelco Χρωματουργεία Αθηνών Α.Ε. |