Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Γαληνός Office Χρησιμοποιήστε δωρεάν το νέο cloud πρόγραμμα διαχείρισης κάθε σύγχρονου ιατρείου
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Γαληνός Office

Πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου

Το Galinos.gr έχει αποδείξει έμπρακτα την προσφορά του στον τομέα της υγείας υποστηρίζοντας με αξιόπιστες και ενημερωμένες πληροφορίες τους επαγγελματίες του χώρου. Δεν μένει όμως μόνο στην παροχή πληροφοριών. Η πλατφόρμα Galinos.gr επεκτείνεται προσθέτοντας στις υπηρεσίες της το «Γαληνός Office», ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου.

Το Γαληνός Office κατασκευάστηκε από την Ergobyte με στόχο να εξυπηρετήσει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στις καθημερινές εργασίες τους, όπως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η τήρηση φακέλου υγείας και ο προγραμματισμός ραντεβού. Ως cloud υπηρεσία, το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία και χαμηλό κόστος, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες του Γαληνός Office είναι η εξής:

  • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση: Το πρόγραμμα έχει συνδεθεί με το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης προσφέροντας δυνατότητες άντλησης, αντιγραφής και αποστολής επισκέψεων, συνταγών και παραπεμπτικών, αυτόματης εισαγωγής ασθενών, συνταγογράφησης με θεραπευτικά πρωτόκολλα κ.ά.
  • Μητρώο ασθενών και φάκελος υγείας: Περιέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, όπως προσωπικά στοιχεία, ατομικό ιστορικό, απεικονίσεις και πορίσματα εξετάσεων, διαγνώσεις και φαρμακευτικές αγωγές. Έχει σχεδιασθεί βάσει διεθνών προτύπων.
  • Ημερολόγιο ραντεβού: Υποστηρίζει τον καθημερινό προγραμματισμό του ιατρείου. Τα ραντεβού εμφανίζονται σε ημερολόγιο βελτιώνοντας την εσωτερική οργάνωση και επικοινωνία.
  • Οργάνωση αρχείων: Επιτρέπει την επισύναψη εικόνων και εγγράφων στον φάκελο υγείας. Τα αρχεία είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  • Οικονομική διαχείριση: Υποστηρίζει την αποτελεσματική παρακολούθηση των χρεώσεων, εισπράξεων και άλλων οικονομικών συναλλαγών.
  • Αναφορές και στατιστικά: Προσφέρει τη δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης τυποποιημένων αναφορών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα γίνεται απευθείας μέσω του Διαδικτύου με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Έτσι, δεν καταλαμβάνει χώρο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο) ανά πάσα στιγμή.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί και αναπτυχθεί δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Γι' αυτόν τον λόγο, η Ergobyte ανέπτυξε την τεχνολογία zero knowledge, η οποία εξασφαλίζει την κρυπτογράφηση όλων των ιατρικών και προσωπικών πληροφοριών.

Η ομάδα του Γαληνός Office βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους χρήστες αποσκοπώντας στην αναγνώριση των αναγκών τους και στην ικανοποίησή τους. Καθώς πρόκειται για cloud πρόγραμμα, οι ενημερώσεις γίνονται άμεσα διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από μέρους τους.

Γαληνός Office
Μάθετε περισσότερα στο office.galinos.gr →