Facebook Twitter
Εικονίδιο αναζήτησης
Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του galinos.gr για έναν μήνα
Γαληνός Office Χρησιμοποιήστε δωρεάν το νέο cloud πρόγραμμα διαχείρισης κάθε σύγχρονου ιατρείου
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Πρόγραμμα συνδρομητών Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Γαληνός Mobile Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και απολαύστε τις υπηρεσίες του galinos.gr σε κινητό ή tablet
Γνωρίζατε οτι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα
Λογότυπο Γαληνού

Ομάδα ATC: M01A Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιρευματικά

Ευρετήριο ATC Αναφορές

Ανατομικό θεραπευτικό χημικό σύστημα ταξινόμησης

Τίτλοι κωδικού

Γλώσσα
Τίτλος
EL Ελληνικά
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιρευματικά
EN Αγγλικά
ANTIINFLAMMATORY AND ANTIRHEUMATIC PRODUCTS, NON-STEROIDS

Κατάταξη ομάδας

Επίπεδο
Κωδικός
Τίτλος
0
M
Φάρμακα αρθροπαθειών και μυοσκελετικών παθήσεων
1
M01
Αντιφλεγμονώδη και αντιρευματικά φάρμακα
2
M01A
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιρευματικά

Περιεχόμενα ομάδας

Κωδικός
Τίτλος
Βουτυλπυραζολιδίνες
Παράγωγα οξεικού οξέος και συγγενείς ενώσεις
Οξικάμες
Παράγωγα προπιονικού οξέος
Φαιναμάτες
Κοξίμπες
Λοιπά μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιρευματικά / Αναστολείς της Κυκλοοξυγονάσης (COX)

Δραστικές ουσίες ομάδας

Δραστική ουσία
Σύντομη περιγραφή

Η ασεκλοφενάκη (aceclofenac) είναι ισχυρό ΜΣΑΦ, με πρόσθετες αναλγητικές ιδιότητες. Ο τρόπος δράσης του βασίζεται κυρίως στην αναστολή της σύνθεσης προσταγλανδινών μέσω αναστολής του ενζύμου κυκλο-οξυγενάση.

Η ασεμετασίνη (acemetacin) ανήκει στην ομάδα των παραγώγων του ινδολίου. Έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση που οφείλεται μερικώς στην αναστολή της σύνθεσης των προσταγλανδινών που προκαλεί.

Η υδροχλωρική βενζυδαμίνη (benzydamine) έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες.

Η σελεκοξίμπη (celecoxib) είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται ειδικοί αναστολείς της C0X-2. Βοηθά στην ανακούφιση του πόνου, του οιδήματος και του πυρετού, που προκαλούνται από την αρθρίτιδα. Η σελεκοξίμπη δρα μέσω της μείωσης του επιπέδου των προσταγλανδινών, που παράγονται από τον οργανισμό και οι οποίες προκαλούν πόνο, οίδημα και πυρετό.

Η δεξιβουπροφαίνη (dexibuprofen) είναι ένα μη στεροειδές παράγωγο του προπιονικού οξέος και θεωρείται το φαρμακολογικώς δραστικό εναντιομερές της ρακεμικής ιβουπροφαίνης. Η ρακεμική ιβουπροφαίνη είναι μία μη στεροειδής ουσία με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Ο μηχανισμός δράσης της θεωρείται ότι οφείλεται στην αναστολή της σύνθεσης των προσταγλανδινών.

H δεξκετοπροφαίνη (dexketoprofen) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Δρα αναστέλλοντας τη δράση της κυκλοοξυγενάσης. Η κυκλοοξυγενάση εμπλέκεται στην παραγωγή των χημικών ουσιών στο σώμα που ονομάζονται προσταγλανδίνες. Οι προσταγλανδίνες παράγονται ως αντίδραση σε τραυματισμό ή σε ορισμένες ασθένειες και προκαλούν οίδημα, φλεγμονή και πόνο. Αποκλείοντας την κυκλοοξυγενάση, η δεξκετοπροφαίνη εμποδίζει την παραγωγή των προσταγλανδινών και επομένως μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο. Μαζί με την περιφερική αναλγητική δράση, η δεξκετοπροφαίνη έχει και κεντρική αναλγητική δράση.

Η διασερεΐνη (diacerein) παρουσιάζει μία μέτριου βαθμού αντιφλεγμονώδη δράση. Σε ισχυρές δόσεις είναι αντιφλεγμονώδες, χωρίς ιδιαίτερη ερεθιστική δράση στο στόμαχο. Διαφοροποιείται από τη γνωστή κατηγορία των ΜΣΑΦ (μη στεροειδή αντι φλεγμονώδη) από το μηχανισμό δράσεως της που δεν έχει ακόμα επαρκώς ερμηνευθεί. Η δράση της είναι βραδεία και εκδηλώνεται γύρω στην 30η ημέρα της αγωγής και είναι σημαντική γύρω στην 45η ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι αρθροιστικό σε συνδυασμό με ΜΣΑΦ.

Η δικλοφενάκη (diclofenac) είναι ένα μη στερινοειδές αντιφλεγμονώδες με αποδεδειγμένες αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες.

Η ετορικοξίμπη (etoricoxib) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (ΜΣΑΦ). Ανήκει στην κατηγορία των ΜΣΑΦ φαρμάκων που ονομάζονται εκλεκτικοί αναστολείς της κυκλο-οξυγενάσης 2 (cyclo-oxy-genase 2, COX-2). Η κυκλο-οξυγενάση είναι ένα ένζυμο υπεύθυνο για την σύνθεση των προσταγλανδινών, οι οποίες είναι χημικές ενώσεις του οργανισμού και μπορούν να προκαλέσουν πόνο και φλεγμονή.

Η φλουρβιπροφαίνη (flurbiprofen) ανήκει στα παράγωγα του προπιονικού οξέος. Σαν μη στεροειδής αντιφλεγμονώδης παράγων έχει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση.

Η γλουκοσαμίνη (glucosamine) παίζει σημαντικό ρόλο στη βιοχημεία του χόνδρου, δεδομένου ότι υπεισέρχεται στη φυσιολογική σύνθεση των πολυσακχαριδικών αλυσίδων των βασικών γλυκοσαμινογλυκανών του αρθρικού θυλάκου και του αρθρικού υγρού. Φαρμακολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι η εξωγενής γλουκοζαμίνης, είναι το προτιμότερο και αναγκαίο υπόστρωμα για τη σύνθεση των γλυκοσαμινογλυκανών από τα χονδροκύτταρα και συνεπώς των πρωτεογλυκανών και ότι αυτή μπορεί να βελτιώσει αυτές τις βιοσυνθετικές διαδικασίες.

Η ιβουπροφαίνη (ibuprofen) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο, παράγωγο του προπιονικού οξέος. Έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση που οφείλετται κύρια στην αναστολή της σύνθεσης των προσταγλανδινών που προκαλεί.

Η ινδομεθακίνη (indometacin) είναι μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο, παράγωγο του ινδολίου, που έχει επίσης αναλγητικές και αντιπυρετικές ιδιότητες.

Η κετοπροφένη (ketoprofen) ανήκει στην ομάδα των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών παραγώγων του προπιονικού οξέος. Χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό.

Η κετορολάκη (ketorolac) είναι ένας μη στεροειδής αντιφλεγμονώδης παράγοντας που παρουσιάζει αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Πιστεύεται ότι αναστέλλει το ένζυμο κυκλο-οξυγενάση που είναι απαραίτητο για τη βιοσύνθεση των προσταγλανδινών. Η κετορολάκη φαίνεται να μειώνει τα επίπεδα των προσταγλανδινών στο υδατοειδές υγρό μετά από τοπική οφθαλμική χορήγηση.

Η λορνοξικάμη (lornoxicam) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο που ανήκει στην κατηγορία των οξικαμών και έχει αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Το μεφαιναμικό οξύ (mefenamic acid) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο με αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση.

Η μελοξικάμη (meloxicam) είναι μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (ΜΣΑΦ) της οικογένειας των οξικαμών, με αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και αντιπυρετικές ιδιότητες. Δρα αναστέλλοντας τη δημιουργία στον οργανισμό προσταγλανδινών που θεωρούνται ως ουσίες που προκαλούν στην περιοχή της βλάβης τα συμπτώματα της φλεγμονής.

Η ναμπουμετόνη (nabumetone) είναι ένα νέο, μη όξινο, μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο υπόκειται στην ηπατική βιομετατροπή στον κύριο ενεργό μεταβολίτη, το 6-μεθοξυ-2-ναφθυλοξικό οξύ (6-ΜΝΑ), που είναι ένας ισχυρός αναστολέας της σύνθεσης των προσταγλανδινών, πιθανότατα μέσω δεσμευτικών για την COX-2 και COX-1 υποδοχείς.

Η ναπροξένη (naproxen) είναι ένα μη ναρκωτικό ανατιφλεγμονώδες φάρμακο με σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιπυρετική δράση.

Το νιφλουμικό οξύ (niflumic acid) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο το οποίο προέρχεται από το νικοτινικό οξύ με αντιφλεγμονώδης και αναλγητική ενέργεια καθώς και ανασταλτική δράση στη σύνθεση της προσταγλανδίνης.

Η νιμεσουλίδη (nimesulide) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες-αναλγητικό φάρμακο με γενικότερη δράση επί του μηχανισμού της αναπτύξεως της φλεγμονής γιατί επηρεάζει και την κυτταρική συμμετοχή στις αντιδράσεις αυτές.

Η οξαπροζίνη (oxaprozin) είναι ένας μακράς δράσης, μη στεροειδής αντιφλεγμονώδης παράγων (NSAID) που έχει επίσης αναλγητική και αντιπυρετική ιδιότητα.

Η παρεκοξίμπη (parecoxib) χρησιμοποιείται για θεραπεία του πόνου. Προέρχεται από μια οικογένεια φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς COX-2 (αυτό είναι μια σύντμηση για τους αναστολείς της κυκλο-οξυγενάσης-2).

Η πιροξικάμη (piroxicam) είναι μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο, ισχυρός αναστολέας της σύνθεσης των προσταγλανδινών και έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.

Η ροφεκοξίμπη είναι ένας εκλεκτικός αναστολέας της κυκλοοξυγενάσης-2 (COX-2), έχει ταξινομηθεί ως ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID).

Η σουλινδάκη (sulindac) είναι προφάρμακο, παράγωγο του ινδενοξεικού οξέος, ισοστερές της ινδομεθακίνης. Σε κυτταρικά συστήματα και in vitro, μετατρέπεται άμεσα και αναστρέψιμα στον σουλφιδικό μεταβολίτη της, ο οποίος έχει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και αντιπυρετικές δράσεις και πιστεύεται ότι οφείλεται στην αναστολή τόσο της COX-1 και COX-2 η οποία οδηγεί στην αναστολή της σύνθεσης των προσταγλανδινών, 500 περίπου φορές περισσότερο από την μητρική ένωση. Η αντιπυρετική δράση μπορεί να οφείλεται σε δράση επί του υποθαλάμου, με αποτέλεσμα μια αυξημένη περιφερειακή ροή αίματος, αγγειοδιαστολή, και επακόλουθη διάχυση της θερμότητας.

Η τενοξικάμη (tenoxicam) είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο με αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αντιπυρετικές ιδιότητες, που αναστέλλει επίσης τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων.

Το τολφαιναμικό οξύ (tolfenamic acid) είναι μη στεροειδές φάρμακο με αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση. Το τολφαιναμικό οξύ είναι αναστολέας της σύνθεσης των προσταγλανδινών, αναστολέας των υποδοχέων της προσταγλανδίνης και αναστολέας της σύνθεσης των λευκοτριενίων.

Εμπορικές ονομασίες ομάδας

Κ Εμπορική ονομασία Ενεργά συστατικά Υπεύθυνος κυκλοφορίας
ACECLONAC
Ασεκλοφενάκη
Verisfield U.K. Ltd
ACINIC
Μεφαιναμικό οξύ
Adelco Χρωματουργεία Αθηνών Α.Ε.
ACLAREX
Σελεκοξίμπη
Pfizer Hellas A.E.
ADMIRAL
Τενοξικάμη
S.J.A. Pharma Ε.Π.Ε.
ADVIL
Ιβουπροφαίνη
Pfizer Hellas A.E.
AIDOL
Μεφαιναμικό οξύ
Ο.Σ.Φ.Ε. Logiscoop A.E.
AKRATOL
Ναβουμετόνη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
ALENCAST
Νιμεσουλίδη
Armedica Α.Ε.
ALGIN-VEK
Τενοξικάμη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
ALGOFREN
Ιβουπροφαίνη
Intermed Α.Β.Ε.Ε.
ALGOPRESS
Μεφαιναμικό οξύ
Intermed Α.Β.Ε.Ε.
ALGOSULID
Νιμεσουλίδη
Med One Α.Φ.Β.Ε.Ε.
ALGOVER
Νιμεσουλίδη
Iapharm A.E.
AMOCETIN
Νιμεσουλίδη
Remedina Α.Β.Ε.Ε.
ANAPROX
Ναπροξένη
Minerva Pharmaceuticals A.E.
ANARTHRIL
Crystalline glucosamine sulphate
Minerva Pharmaceuticals A.E.
ARCOXIA
Ετορικοξίμπη
Vianex A.E.
ARLINA
Ασεκλοφενάκη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
ARSITEC
Μελοξικάμη
Ars Medendi Ο.Ε.
ARTHROFAR
Diacerein
Vocate Α.Ε.
ARTHROLOC
Glucosamine sulfate (sodium salt)
Balu Pharmaceuticals Α.Ε.
ARTHROREIN
Διασερεΐνη
Pharmanel Pharmaceuticals Α.Ε.
ARTHROTEC
Δικλοφαινάκη - Μισοπροστόλη
Pfizer Hellas A.E.
ARTHROX
Μελοξικάμη
Pharmanel Pharmaceuticals Α.Ε.
ARTROXICAM
Τενοξικάμη
Farmellas Enterprises Ltd
ASPAGIN
Τενοξικάμη
Proel A.E.
AULIN
Νιμεσουλίδη
Lavipharm Α.Ε.
AUROMELID
Νιμεσουλίδη
Farmilia Χ. Π. Καββαδάς & Σια Ε.Ε.
AUROXICAM
Μελοξικάμη
BATAFIL
Δικλοφαινάκη
Proel A.E.
BEST
Γλουκοζαμίνη
Uni-Pharma Α.Ε.
BIOFENAC
Ασεκλοφενάκη
Galenica A.Ε.
BIOXIDOL
Νιμεσουλίδη
Pharmathen Α.Β.Ε.Ε.
BLEDURAN
Πιροξικάμη
Alapis A.B.E.E.
BREXIN
Piroxicam beta-cyclodextrin
Chiesi Hellas A.E.B.E.
BROSIRAL
Μελοξικάμη
Bros E.Π.Ε
BRUFEN
Ιβουπροφαίνη
CELEBREX
Σελεκοξίμπη
Pfizer Hellas A.E.
CELECOXIB
Σελεκοξίμπη
CHEMISULIDE
Νιμεσουλίδη
Farmanic Chemipharma Α.Β.Ε.Ε.
CLIOVYL
Νιμεσουλίδη
S.J.A. Pharma Ε.Π.Ε.
CLOTAM
Τολφαιναμικό οξύ
CONZILA
Πιροξικάμη
Medinova Α.Β.Ε.Ε.
COUNTERFLAME
Δικλοφενάκη
PharmaSwiss Hellas A.E.
COUNTERFLEX
Γλουκοζαμίνη
Blue Bio Pharmaceuticals Ltd
DELIMON
Δικλοφαινάκη
Pharmathen Α.Β.Ε.Ε.
DESEREIN
Διασερεΐνη
MEDILAT Ε.Π.Ε.
DIACEREIN
Διασερεΐνη
DIACERIL
Διασερεΐνη
Proton Pharma Α.Ε.
DICLO DUO
Δικλοφαινάκη
PharmaSwiss Hellas A.E.
DICLOABAK
Δικλοφαινάκη
Laboratoires Thea
DICLOJET
Δικλοφαινάκη
DICLORAL
Δικλοφαινάκη
Lavipharm Α.Ε.
DIFEND
Δικλοφαινάκη
Medicus A.E.
DISCORID
Νιμεσουλίδη
Bros E.Π.Ε
DOLENIO
Γλουκοζαμίνη
Blue Bio Pharmaceuticals Ltd
DOLOSTOP
Νιμεσουλίδη
Intermed Α.Β.Ε.Ε.
DONAMIN
Γλουκοζαμίνη
Genepharm Α.Ε.
DONAROT
Crystalline glucosamine sulphate
DONARTHRIL
Γλουκοζαμίνη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
DRASTIREL
Κετοπροφαίνη
Uni-Pharma Α.Ε.
DURAPROX
Οξαπροζίνη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
DYNASTAT
Παρεκοξίμπη
Pfizer Ltd
EFFER ACTIV
Γλουκοζαμίνη
Alapis A.B.E.E.
ELIMER
Γλουκοζαμίνη
Nexus Medicals A.E.
ELINAP
Νιμεσουλίδη
Kleva Pharmaceuticals Α.Φ.Β.Ε.Ε.
ENERGOROT
Γλουκοζαμίνη
Proel A.E.
ERREFLOG
Νιμεσουλίδη
Α.ΔΗ.Φαρμ. Μ.Ε.Π.Ε.
ERRKES
Ketorolac trometamol
Verisfield U.K. Ltd
EVINOPON
Δικλοφαινάκη
Bros E.Π.Ε
EXAMEL
Meloxicam
Alet Pharmaceuticals Α.Β.Ε.Ε.
FARBOVIL
Κετοπροφαίνη
Pharmathen Α.Β.Ε.Ε.
FARMELOX
Μελοξικάμη
FELDENE
Πιροξικάμη
Pfizer Hellas A.E.
FENOCLOF
Δικλοφαινάκη
Pharmanel Pharmaceuticals Α.Ε.
FLADALGIN
Νιμεσουλίδη
Proel A.E.
FLEFARMIN
Δικλοφαινάκη
D.A.S.T. Biotech Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.
FLEXI
Optipharm Ε.Π.Ε.
FLOGOSTOP
Νιμεσουλίδη
D.A.S.T. Biotech Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.
FLUMIDON
Μελοξικάμη
Medicus A.E.
FORTATHRIN
Ινδομεθακίνη
G.A. Pharmaceuticals Α.Ε.
FRACTOPON
Ασεκλοφενάκη
Intermed Α.Β.Ε.Ε.
GANTIL
Τολφαιναμικό οξύ
Elpen A.E.
GIORAL
Γλουκοζαμίνη
Chemica Pharmaceuticals Α.Ε.
GLUCASULF
Γλουκοζαμίνη
Kleva Pharmaceuticals Α.Φ.Β.Ε.Ε.
GLUCOSAMIL
Γλουκοζαμίνη
Verisfield U.K. Ltd
GLUKOTRAL
Γλουκοζαμίνη
Velka Hellas A.E.B.E.
GLUMINAL
Γλουκοζαμίνη
Vocate Α.Ε.
GLUNAROT
Γλουκοζαμίνη
Sanus Ο.Ε.
GLUSAMON
Glucosamine sulfate sodium salt
Farmedia Α.Ε.
GLUVEDUS
Γλουκοζαμίνη
Pharma Line Α.Ε.
GLYCEFORT UP
Glucosamine sulfate sodium salt
Pharmex S.A.
HARPADOL
Laboratoires ARKOPHARMA
HOBATICAM
Τενοξικάμη
Finixfarm E.Π.Ε.
IAMAXICAM
Μελοξικάμη
Iamatica M.Ε.Π.Ε.
IASAN
Ασεκλοφενάκη
Uni-Pharma Α.Ε.
IATEN
Μελοξικάμη
Iapharm A.E.
IBUPROFEN
Ιβουπροφαίνη
Actavis Group Ptc ehf
ICONAL
Μελοξικάμη
Anfarm Hellas Α.Ε.
IDEALITE
Διασερεΐνη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
INDO-BROS
Τενοξικάμη
Bros E.Π.Ε
INDOCID
Indomethacin sodium
Ι.Φ.Ε.Τ. A.E.
INFLABION
Διασερεΐνη
Help A.B.E.E.
INFOMEL
Μελοξικάμη
Bevo Α.Ε.
INGREL
Νιμεσουλίδη
Naturalia Α.Ε.
IRUXOL MONO
Κλωστριδιοπεπτιδάση - Πρωτεάση
T.J. Smith & Nephew Ltd
ISTOTOSAL
Τενοξικάμη
D.A.S.T. Biotech Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.
KARTAL
Νιμεσουλίδη
Finixfarm E.Π.Ε.
KHELMA RHEUMATIC PAIN
Khelma Hellas A.E.
LALIDE
Νιμεσουλίδη
Medochemie Hellas Α.Ε.
LASANOL
Γλουκοζαμίνη
Sanopharm Α.Ε.
LEMESIL
Νιμεσουλίδη
Anfarm Hellas Α.Ε.
LIPATHREC
Γλουκοζαμίνη
Verisfield U.K. Ltd
LOXITAN
Μελοξικάμη
Vianex A.E.
MEDOMIN
Γλουκοζαμίνη
Med One Α.Φ.Β.Ε.Ε.
MEDOXICAM
Μελοξικάμη
Medochemie Hellas Α.Ε.
MELICAT
Νιμεσουλίδη
Coup Α.Β.Ε.Ε.
MELICE
Μελοξικάμη
Lab. Newmed Pharmaceuticals Ε.Π.Ε.
MELIMONT
Νιμεσουλίδη
Antor Ε.Π.Ε.
MELOCALM
Μελοξικάμη
MELOCK
Μελοξικάμη
MELOCOX
Μελοξικάμη
Verisfield U.K. Ltd
MELODIN
Μελοξικάμη
Biostam Ε.Ε. Κ. Μπούγιας & Σια
MELOPROL
Μελοξικάμη
Energon Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.
MELOREM
Μελοξικάμη
ΜΑΚ Α.Σ.Φ.Ε.
MELORILIF
Μελοξικάμη
MELOTEC
Μελοξικάμη
A.G. Therapy Α.Ε.
MELOTOP
Μελοξικάμη
Finixfarm E.Π.Ε.
MELOX
Μελοξικάμη
Raldex Enterprises Ltd
MELOXICAM
Μελοξικάμη
MELOXIL
Μελοξικάμη
D.A.S.T. Biotech Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.
MELUS
Μελοξικάμη
Medichrom A.E.
MEOMEL
Μελοξικάμη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
MESULID
Νιμεσουλίδη
Boehringer Ingelheim Α.Ε.
MESUPON
Νιμεσουλίδη
Alapis A.B.E.E.
METICAM
Μελοξικάμη
MEVEDAL
Ναβουμετόνη
Help A.B.E.E.
MIGEA
Τολφαιναμικό οξύ
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
MIN-A-PON
Νιμεσουλίδη
Minerva Pharmaceuticals A.E.
MINEDON
Γλουκοζαμίνη
Help A.B.E.E.
MOMENDOL
Ναπροξένη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
MOSUOLIT
Νιμεσουλίδη
Help A.B.E.E.
MOVATEC
Μελοξικάμη
Boehringer Ingelheim Pharma KG GmbH
MOVAXIN
Μελοξικάμη
Genepharm Α.Ε.
MOXALID
Μελοξικάμη
Iasis Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
MULTIFORMIL
Νιμεσουλίδη
Farmedia Α.Ε.
MYOBLOC
Διασερεΐνη
Genepharm Α.Ε.
MYXINA
Νιμεσουλίδη
Norma Hellas A.E.
NABUTON
Ναβουμετόνη
Farmellas Enterprises Ltd
NAOFID
Νιμεσουλίδη
Velka Hellas A.E.B.E.
NAPROSYN
Ναπροξένη
Minerva Pharmaceuticals A.E.
NEO-ANTIPERSTAM
Τενοξικάμη
Biostam Ε.Ε. Κ. Μπούγιας & Σια
NEO-ENDUSIX
Τενοξικάμη
Anfarm Hellas Α.Ε.
NERITA
Γλουκοζαμίνη
NIBERAN
Νιμεσουλίδη
Balu Pharmaceuticals Α.Ε.
NIFLAMOL
Νιφλουμικό οξύ
PharmaSwiss Česká Republika s.r.o.
NIMELIDE
Νιμεσουλίδη
Genepharm Α.Ε.
NIMESUL
Νιμεσουλίδη
Medichrom A.E.
NIMESULIDE
Νιμεσουλίδη
NISAID
Οξαπροζίνη
Zwitter Pharmaceuticals Ε.Π.Ε.
NOSATEL
Δεξοκετοπροφαίνη
Menarini International Operations Luxembourg S.A.
NOTPEL
Μελοξικάμη
Leovan Pharmaceuticals Μ. Λέων & Σια Ε.Ε.
NUROFEN
Ιβουπροφαίνη
Reckitt Benckiser Hellas Chemicals Α.Ε.
NUROFEN CF
Ibuprofen - Pseudoephedrine hydrochloride
Reckitt Benckiser Hellas Chemicals Α.Ε.
OCTIVERAN
Τενοξικάμη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
OMNIBUS
Νιμεσουλίδη
Αντώνιος Μαρ. Πολυχρόνης
ORUVAIL
Κετοπροφαίνη
Sanofi-Aventis Α.Ε.Β.Ε.
OSTIREIN
Διασερεΐνη
Venifar Ltd
OXYTEL
Τενοξικάμη
Coup Α.Β.Ε.Ε.
PAIN-FREE
Γλουκοζαμίνη
Special Medicines Ι.Κ.Ε.
PAINOFF
Γλουκοζαμίνη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
PALITENOX
Τενοξικάμη
Pharmathen Α.Β.Ε.Ε.
PAROGAL
Μελοξικάμη
Galenus Φαρμακευτική Α.Ε.
PARTIAL
Μελοξικάμη
Vocate Α.Ε.
PEDIFAN
Πιροξικάμη
Vilco Α.Ε.
PENTACRIN
Διασερεΐνη
Elpen A.E.
PHARMAXAID
Δικλοφαινάκη
Pharmazac Α.Ε.
PHILIPON-S
Μελοξικάμη
S.J.A. Pharma Ε.Π.Ε.
PONSOLIT
Τενοξικάμη
Biomedica-Chemica Α.Ε.
PONSTAN
Μεφαιναμικό οξύ
Pfizer Hellas A.E.
PROMINE
Γλουκοζαμίνη
Aurora Pharmaceuticals Α.Ε.
PROPONOL
Πιροξικάμη
Help A.B.E.E.
RANTUDAL
Acemetacin
Meda Pharmaceuticals S.A.
RECOSINE
Glucosamine sulphate sodium salt
Pharmanel Pharmaceuticals Α.Ε.
RELIFEX
Nabumetone
Meda Pharmaceuticals S.A.
REUMACID
Ινδομεθακίνη
Alapis A.B.E.E.
REUMANISAL
Διασερεΐνη
Bros E.Π.Ε
REUMOTEC
Μελοξικάμη
Viofar Ε.Π.Ε.
REUMOTHERM
Μελοξικάμη
RHEUMAVEK
Diclofenac diethylammonium
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
RISTOLZIT
Νιμεσουλίδη
Leovan Pharmaceuticals Μ. Λέων & Σια Ε.Ε.
RITAMINE
Νιμεσουλίδη
Demo Α.Β.Ε.Ε.
ROIPLON
Ετοφαιναμάτη
Meda Pharmaceuticals S.A.
ROLAKET
Νιμεσουλίδη
Elpen A.E.
RUVAMED
Πιροξικάμη
Coup Α.Β.Ε.Ε.
RUVOMINOX
Δικλοφαινάκη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
SACRUM
Γλουκοζαμίνη
Alapis A.B.E.E.
SAMICLAR
Γλουκοζαμίνη
Φέρακον Ι.Κ.Ε.
SANIFLAM
Μελοξικάμη
Sanopharm Α.Ε.
SERACTIL
Δεξιβουπροφαίνη
Galenica A.Ε.
SINARTROL
Πιροξικάμη
Pharmanel Pharmaceuticals Α.Ε.
SOLU-KET
Κετοπροφαίνη
Arriani Pharmaceuticals S.A.
SORAL
Τενοξικάμη
Help A.B.E.E.
SOVIPAN
Ασεκλοφενάκη
Novis Pharmaceutical Α.Ε.
SPECILID
Νιμεσουλίδη
Alet Pharmaceuticals Α.Β.Ε.Ε.
STARMELOX
Μελοξικάμη
Minerva Pharmaceuticals A.E.
SUFIGAL
Γλουκοζαμίνη
Anfarm Hellas Α.Ε.
SUPERCAD
Μελοξικάμη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
TAREDON
Γλουκοζαμίνη
Medicus A.E.
TILCITIN
Τενοξικάμη
Meda Pharmaceuticals S.A.
TOSCACALM
Τενοξικάμη
Genepharm Α.Ε.
TRANSANTOR
Μελοξικάμη
Antor Ε.Π.Ε.
TRANZICALM
Νιμεσουλίδη
Vocate Α.Ε.
TRIMELOT
Οξαπροζίνη
Alapis A.B.E.E.
TROPOFIN
Μελοξικάμη
Coup Α.Β.Ε.Ε.
URIGON
Δικλοφαινάκη
Demo Α.Β.Ε.Ε.
VENTOR
Νιμεσουλίδη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
VERBORIL
Διασερεΐνη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
VEXICAM
Μελοξικάμη
Armedica Α.Ε.
VIARTRIL
Γλουκοζαμίνη
Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε.
VIAXAL
Δεξοκετοπροφαίνη
Laboratorios Menarini S.A.
VIDAN
Μεφαιναμικό οξύ
Vianex A.E.
VIREMAX
Γλουκοζαμίνη
Medimar Α.Ε.
VOIR
Τενοξικάμη
Γραμμενίδης Δημ. Αθανάσιος
VOLONTEN
Νιμεσουλίδη
Viofar Ε.Π.Ε.
VOLTAFLEX
Γλουκοζαμίνη
Novartis Hellas A.Β.Ε.Ε.
VOLTAREN
Diclofenac sodium
Novartis Hellas A.Β.Ε.Ε.
VURDON
Diclofenac diethylammonium
Help A.B.E.E.
XANALIFE
Γλουκοζαμίνη
Target Pharma Ε.Π.Ε.
XEFO
Λορνοξικάμη
ZACOSTEO
Γλουκοζαμίνη
Pharmazac Α.Ε.
ZAMETRIXAL
Μελοξικάμη
Φέρακον Ι.Κ.Ε.
ZARPEN
Δικλοφαινάκη
Venifar Ltd
ZERELIN
Μελοξικάμη
ZEROSPASM
Πιροξικάμη
Proel A.E.
ZITUMEX
Πιροξικάμη
Rafarm Α.Β.Ε.Ε.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και αναδιανομή. Το έργο επεξεργασίας των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. και προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Λογότυπο www.galinos.gr
Facebook Twitter