Λογότυπο www.galinos.gr Beta
 

Ιατροφαρμακευτική πληροφόρηση για τον επαγγελματία υγείας

Φάρμακα Δραστικές ουσίες Συμπληρώματα διατροφής Έλεγχος συγχορήγησης Νόσοι ICD-10
Κλαύδιος Γαληνός
Είσοδος χρηστών
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Εικονίδιο Είσοδος χρήστη
Εικονίδιο Δωρεάν εγγραφή
Εικονίδιο Ανανέωση συνθηματικού

Ακολουθήστε μας Λογότυπο Facebook Λογότυπο Twitter

Αναζήτηση σε 63992 καταχωρήσεις
Εικονίδιο αναζήτησης

Έλεγχος συγχορήγησης

Προτάσεις

Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων και αντενδείξεων

Προσθέστε φάρμακα στον πίνακα εισόδου δεδομένων προκειμένου να ελέγξετε την ύπαρξη αντενδείξεων και την πιθανή εμφάνιση αλληλεπιδράσεων κατά τη συγχορήγησή τους. Ο πίνακας αποτελεσμάτων ενημερώνεται αυτόματα μετά από κάθε προσθήκη ή αφαίρεση.

Συγχορηγούμενα φάρμακα

Προσθήκη

Αφαίρεση όλων

Στοιχεία ασθενούς (προαιρετικά)

Φύλο Ηλικία (έτη)

Ιδιαίτερες συνθήκες

Νόσοι, διαγνώσεις, συμπτώματα

Αφαίρεση όλων

Αποτελέσματα ελέγχου

Επανέλεγχος

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη των
Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας - Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης - Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεματικής

ITI/MkLabΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ: Ομάδα Πολυμέσων

Προσοχή: έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από το Γαληνό είναι ακριβείς, ενημερωμένες και πλήρεις, αλλά δεν δίνεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, οι πληροφορίες των φαρμάκων που περιέχονται στο παρόν μπορεί να μην είναι έγκυρες μετά το πέρας του χρόνου που δίνονται και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως πηγή αναφοράς πέρα από την παρούσα ημερομηνία. Η πληροφόρηση της υπηρεσίας «Γαληνός» δεν συνιστά προτροπή χορήγησης φαρμάκων, διάγνωση ή σύσταση θεραπείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο «Γαληνό» είναι μια πηγή αναφοράς που έχει σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα, χωρίς να είναι υποκατάστατο, της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης, και τελικά της απόφασης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σχετικά με τη περίθαλψη των ασθενών. Η απουσία μιας προειδοποίησης για ένα δεδομένο συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τα φάρμακα του συνδυασμού είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για κάθε συγκεκριμένο ασθενή. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται για να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις, ή δυσμενείς επιπτώσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, ελέγξτε την αγωγή σας με το θεράποντα ιατρό, φαρμακοποιό ή νοσηλευτή σας. Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που χορηγείται με τη βοήθεια των πληροφοριών που η ίδια παρέχει.

Λογότυπο ΕΣΠΑ