Λογότυπο www.galinos.gr Beta
 

Ιατροφαρμακευτική πληροφόρηση για τον επαγγελματία υγείας

Φάρμακα Δραστικές ουσίες Συμπληρώματα διατροφής Έλεγχος συγχορήγησης Νόσοι ICD-10
Κλαύδιος Γαληνός
Είσοδος χρηστών
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Εικονίδιο Είσοδος χρήστη
Εικονίδιο Δωρεάν εγγραφή
Εικονίδιο Ανανέωση συνθηματικού

Ακολουθήστε μας Λογότυπο Facebook Λογότυπο Twitter

Αναζήτηση σε 63992 καταχωρήσεις
Εικονίδιο αναζήτησης

Προγράμματα προβολής

Γενικά

Ο Γαληνός, ο πιο έγκυρος και πλήρης οδηγός φαρμάκων στην Ελλάδα, αριθμεί πάνω από 1.500.000 προβολές σελίδων (page views) μηνιαίως. Πρόκειται για τον δημοφιλέστερο ιστότοπο που τροφοδοτεί με πληροφορίες χιλιάδες επαγγελματίες υγείας, φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και καταναλωτές καθημερινά.

Με τα παρακάτω προγράμματα προβολής, σας δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθείτε σε πάνω από 27.000 επισκέπτες ημερησίως.

Προγράμματα προβολής

Προβολή στα banners

Οι διαφημίσεις στο επάνω και κάτω banner του Γαληνού απευθύνονται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει μια στοχευμένη καμπάνια προβολής στο διαδίκτυο. Προσφέρονται εξειδικευμένα πακέτα αποκλειστικής ή μερισμένης μηνιαίας προβολής με καθορισμένη χρέωση, καθώς και η δυνατότητα κατά παραγγελία προβολής με προοδευτική χρέωση βάσει εκτυπώσεων σελίδων (CPM impressions).

Προβεβλημένες καταχωρήσεις

Πρόκειται για πρόγραμμα προβολής που απευθύνεται σε εμπορικές εταιρείες οι οποίες επιδιώκουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους μεταξύ των 5.200 καταχωρημένων εμπορικών ονομασιών (brand names). Συνοπτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμπλουτισμένες σελίδες σκευασμάτων και προώθηση εντός του ιστότοπου, σε στενή συνεργασία με την ομάδα του Γαληνού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να προσφέρουμε καθοδήγηση ώστε το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας να είναι το καλύτερο δυνατό.

Για να μάθετε περισσότερα, καθώς και να λάβετε τον αναλυτικό κατάλογο υπηρεσιών προβολής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.