Περιγραφή
Εμπορική ονομασία | FARLIPID |
Κάτοχος άδειας κυκλοφορίας | Farmedia Α.Ε. |
Κατηγορία προϊόντος | Φάρμακα ανθρώπινης χρήσης |
Κύρια ομάδα ATC |
C10AX06
Omega-3-triglycerides incl. other esters and acids
|
Ομάδες ATC εμπορικής |
C10AX06
Omega-3-triglycerides incl. other esters and acids
|
Φαρμακοτεχνική μορφή | Διάλυμα πόσιμο (SOL) |
Συγκέντρωση | 170MG/CAP (1) + 115MG/CAP (2) |
Συσκευασία | 1 BOX * 200 CAP |
Οδοί χορήγησης | Από του στόματος (ORAL) |
Αριθμός δόσεων | 200 CAP |
Σχετικές εμπορικές ονομασίες
To FARLIPID είναι ουσιωδώς όμοιο με:
Αριθμοί αναγνώρισης
2802498002010
• Γαληνός 12134 • Ε.Ο.Φ. 24980.02.01 • Γ.Γ.Ε. 41376
Έλεγχος συγχορήγησης
Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων μεταξύ ουσιών και νόσων
Προχωρήστε στον έλεγχοΕνεργά συστατικά
AAN7QOV9EA - ICOSAPENT
Το εικοσιπενταενοϊκό οξύ (eicosapentaenoic acid) ανήκει στα απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και η συνεχής λήψη του στη δίαιτα οδηγεί σε παρατεταμένη πτώση του επιπέδου των τριγλυκεριδίων στο πλάσμα, με διατήρηση των τιμών τους σε σταθερό επίπεδο. O μηχανισμός δράσης φαίνεται να γίνεται δια μέσου της αναστολής σύνθεσης των τριγλυκεριδίων, αλλά δεν είναι εντελώς καθορισμένος. |
ZAD9OKH9JC - DOCONEXENT
Το δοκοσαεξανοϊκό οξύ (docosahexaenoic acid) ανήκει στα απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και η συνεχής λήψη του στη δίαιτα οδηγεί σε παρατεταμένη πτώση του επιπέδου των τριγλυκεριδίων στο πλάσμα, με διατήρηση των τιμών τους σε σταθερό επίπεδο. O μηχανισμός δράσης φαίνεται να γίνεται δια μέσου της αναστολής σύνθεσης των τριγλυκεριδίων, αλλά δεν είναι εντελώς καθορισμένος. |
Συσκευασία και συγκέντρωση
Το σκεύασμα παρουσιάζει τον εξής τρόπο συσκευασίας:
Η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών αναλύεται ως εξής:
Η συνολική ποσότητα δραστικών ουσιών ανά σκεύασμα είναι:
Ποιοτική και ποσοτική σύνθεση
Fish oil που περιέχει Eicosapentaenoic acid (EPA) (9% w/w) και Docosahexaenoic acid (DHA) (6% w/w).
5 ml γαλακτώματος περιέχουν 390 mg Eicosapentaenoic acid (EPA) και 265 mg Docosahexaenoic acid (DHA).
Περιέχει επίσης:
Vitamin A: MAX 1IU/1G
Vitamin D: MAX IU/1G
Vitamin E: 1,0-1,8MG/G