Σύντομη περιγραφή
Συνδυάζει 11 διαφορετικές καλλιέργειες προβιοτικών.
Ενεργά συστατικά
1PRR1V42V5 - LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Q08Z44662J - LACTOBACILLUS HELVETICUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
QFC21096ON - LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
SA940P2U00 - LACTICASEIBACILLUS CASEI
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
831AQW699W - BIFIDOBACTERIUM LONGUM
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
9601IVB87J - LACTICASEIBACILLUS RHAMNOSUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
9601IVB87J - LACTICASEIBACILLUS RHAMNOSUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
HU1W4L947H - LACTOBACILLUS DELBRUECKII BULGARICUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
NN52U3ZACZ - STREPTOCOCCUS SALIVARIUS
Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος (lactic acid bacteria – LAB) είναι μία ομάδα θετικών κατά Gram βακτηριδίων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε γουανίνη και κυτοσίνη, οξεάντοχα, αναερόβια που εμφανίζουν κοινά φυσιολογικά και μεταβολικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα βακτήρια, που συνήθως συναντώνται στα αποσυνθέσιμα φυτά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγουν γαλακτικό οξύ, ως το κύριο τελικό μεταβολικό προϊόν της ζύμωσης των υδατανθράκων. |
Φωτογραφία ενδεικτικού σκευάσματος
Υπεύθυνος κυκλοφορίας
Adelco Χρωματουργεία Αθηνών Α.Ε. - Πειραιώς 37, 183 46 Μοσχάτο, GR
Φαρμακευτικά σκευάσματα
Καψάκιο
Κωδικός | Όνομα | Κ | Ν.Τ. | Χ.Τ. | Λ.Τ. | Κάτοχος άδειας |
---|---|---|---|---|---|---|
New Roots Acidophilus Ultra 30 Caps | Adelco Χρωματουργεία Αθηνών Α.Ε. |