Κλαύδιος Γαληνός
Δωρεάν εγγραφή Αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία του Galinos.gr για έναν μήνα
Έλεγχος συγχορήγησης Ελέγξτε την αγωγή σας για αντενδείξεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων
Οι συνταγές μου Αποθηκεύστε τις συνταγές σας και μοιραστείτε τις εύκολα και με ασφάλεια
Μητρότητα και φάρμακα Ενημερωθείτε για την ασφάλεια χορήγησης ενός φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
Συνδρομές Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις επιπλέον παροχές των συνδρομητικών προγραμμάτων
Ενδείξεις και αγωγές Βρείτε θεραπευτικές ενδείξεις και αγωγές για νόσους, συμπτώματα και ιατρικές πράξεις
Γνωρίζατε ότι... Μοιραζόμαστε μαζί σας γεγονότα της πορείας του Galinos.gr από το 2011 μέχρι σήμερα

Έλεγχος συγχορήγησης

Αναφορές

Αναζήτηση αλληλεπιδράσεων και αντενδείξεων

Εισάγετε δραστικές ουσίες ή φαρμακευτικά σκευάσματα στην ενότητα Συγχορηγούμενα φάρμακα. Προαιρετικά, προσθέστε επιπλέον πληροφορίες για τον ασθενή. Όταν είστε έτοιμοι, ελέγξτε για αλληλεπιδράσεις και αντενδείξεις.

Συγχορηγούμενα φάρμακα

Εμπορική ονομασία, δραστική ουσία, barcode

{{ medicine.name }} {{ medicine.description }}

Στοιχεία ασθενούς (προαιρετικά)

{{ symptom.name }}

Αποτελέσματα ελέγχου

Σοβαρότητα:
  • Υψηλή
  • Μεσαία
  • Χαμηλή
  • Μη καθορισμένη

Αντενδείξεις

Αλληλεπιδράσεις

Ανεπιθύμητες ενέργειες

  • {{ consequence.code.name }} (Άγνωστη συχνότητα εμφάνισης) (Μεμονωμένα περιστατικά) (Πολύ σπάνια) (Σπάνια) (Όχι συχνά) (Συχνά) (Πολύ συχνά) (Πάντα)

Στον έλεγχο συμμετείχαν οι δραστικές . Ο μοναδικός κωδικός αναφοράς είναι: {{ digest }}.

Βρήκατε τα αποτελέσματα χρήσιμα;

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη των
Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΕΚΕΤΑ/ΙΝΕΒ)Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεματικής (ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ)Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας

Αποποίηση ευθυνών: Έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Γαληνό είναι ακριβείς, ενημερωμένες και πλήρεις, αλλά δεν δίνεται καμία εγγύηση για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, οι πληροφορίες των φαρμάκων που περιέχονται στο παρόν μπορεί να μην είναι έγκυρες μετά το πέρας του χρόνου που δίνονται και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως πηγή αναφοράς πέρα από την παρούσα ημερομηνία. Η πληροφόρηση της υπηρεσίας Γαληνός® δεν συνιστά προτροπή χορήγησης φαρμάκων, διάγνωση ή σύσταση θεραπείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στον «Γαληνό» είναι μια πηγή αναφοράς που έχει σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα, χωρίς να είναι υποκατάστατο, της τεχνογνωσίας, των δεξιοτήτων, της γνώσης, και τελικά της απόφασης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σχετικά με τη περίθαλψη των ασθενών. Η απουσία μιας προειδοποίησης για ένα δεδομένο συνδυασμό φαρμάκων σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τα φάρμακα του συνδυασμού είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για κάθε συγκεκριμένο ασθενή. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζονται για να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, αλλεργικές αντιδράσεις, ή δυσμενείς επιπτώσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα φάρμακα που παίρνετε, ελέγξτε την αγωγή σας με το θεράποντα ιατρό, φαρμακοποιό ή νοσηλευτή σας. Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πτυχή της υγειονομικής περίθαλψης που χορηγείται με τη βοήθεια των πληροφοριών που η ίδια παρέχει. Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA. Ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.