Λογότυπο www.galinos.gr Beta
 

Ιατροφαρμακευτική πληροφόρηση για τον επαγγελματία υγείας

Φάρμακα Δραστικές ουσίες Συμπληρώματα διατροφής Έλεγχος συγχορήγησης Νόσοι ICD-10
Κλαύδιος Γαληνός
Είσοδος χρηστών
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Εικονίδιο Είσοδος χρήστη
Εικονίδιο Δωρεάν εγγραφή
Εικονίδιο Ανανέωση συνθηματικού

Ακολουθήστε μας Λογότυπο Facebook Λογότυπο Twitter

Αναζήτηση σε 63811 καταχωρήσεις
Εικονίδιο αναζήτησης

Γαληνός Office

Νέο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου

Στα 4 χρόνια λειτουργίας του, ο Γαληνός έχει αποδείξει έμπρακτα την προσφορά του στον τομέα της υγείας υποστηρίζοντας με αξιόπιστες και ενημερωμένες πληροφορίες τους επαγγελματίες του χώρου. Δεν μένει όμως μόνο στην παροχή πληροφοριών. Η πλατφόρμα galinos.gr επεκτείνεται προσθέτοντας στις υπηρεσίες της το “Γαληνός Office”, ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου.

Το “Γαληνός Office” κατασκευάστηκε από την Ergobyte με στόχο να εξυπηρετήσει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στην αποθήκευση των στοιχείων των ασθενών τους, στον προγραμματισμό των ραντεβού τους και στην οργάνωση των αρχείων τους. Ουσιαστικά, αποτελεί έναν ηλεκτρονικό φάκελο υγείας ο οποίος δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης δημογραφικών και ιατρικών στοιχείων.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες και παροχές του προγράμματος είναι η εξής:

  • Μητρώο ασθενών και φάκελος υγείας: Προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά των πιο σύγχρονων ηλεκτρονικών φακέλων υγείας (EMR).
  • Ημερολόγιο επικέψεων και προσωπική ατζέντα: Υποστηρίζει τον προγραμματισμό των ραντεβού διαχωρίζοντας τα συμβάντα σε προσωπικά και ιατρικά.
  • Διαχείριση αρχείων: Επιτρέπει την εισαγωγή εικόνων και εγγράφων στο πρόγραμμα αλλά και την οργάνωσή τους.
  • Εξαγωγή αναφορών: Δίνει τη δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης τυποποιημένων αναφορών.
  • Mobile εφαρμογές: Διαθέσιμες για iOS και Android
  • Ιστοσελίδα ιατρείου: Προσφέρεται η δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας για κάθε ιατρό που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Η πρόσβαση στο πρόγραμμα γίνεται απευθείας μέσω του διαδικτύου με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Έτσι, δεν καταλαμβάνει χώρο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο) ανά πάσα στιγμή.
  • Το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί και αναπτυχθεί δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Γι' αυτόν τον λόγο, αναπτύχθηκε η τεχνολογία zero knowledge, η οποία εξασφαλίζει την κρυπτογράφηση όλων των ιατρικών και προσωπικών πληροφοριών.
  • Το “Γαληνός Office” είναι το πιο σύγχρονο πρόγραμμα ιατρείου που κυκλοφορεί στην αγορά και διαρκώς βελτιώνεται. Οι ενημερώσεις γίνονται άμεσα διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από μέρους τους.

Γαληνός OfficeΜάθετε περισσότερα στο office.galinos.gr →